İKÜ İletişim Tasarımı Bölümü 15. Akbank Kısa Film Festivali’ndeydi

İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, 15. Akbank Kısa Film Festivali kapsamında 18-27 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen senaryo, sinema eleştirmenliği, görüntü yönetmenliği, kısa film yönetmenliği, uzun film yönetmenliği, cast direktörü ve görevleri, belgesel sinema, sinemada yapım ve yeni teknolojilerin sinema sektöründe kullanımı gibi sinemaya ilişkin temel konular hakkında; Ercan Kesal, Selim Evci, Gökhan Tiryaki, İmre Tezel, Zümrüt Burul, Uğur Yüksel, Murat Tuncel, Gordan Matic, Nebojša Slijepčević, Elite Zexer, Mehmet Can Mertoğlu, Selin Gürel, Burak Göral, Melikşah Altuntaş ve Ezgi Baltaş gibi Türkiye’de ve dünyada sinema sektörünün önde gelen isimleri tarafından verilen söyleşi ve atölyelere katıldılar. Arş. Gör. Dr. Nagihan Çakar Bikiç tarafından düzenlenen etkinliklerde öğrenciler sinemaya dair birçok konu hakkında bilgi ve deneyim sahibi oldular.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 03/29/2019 - 11:47