İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencimiz Ruhengiz Efendi, Instagram Kanalından bir Piyano Resitali Gerçekleştirecek

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Ruhengiz Efendi, 23 Nisan 2020 Perşembe günü saat 18:00’de kişisel Instagram hesabından (@ruhengizefendi)  bir piyano resitali gerçekleştirecek. Ruhengiz Efendi bu dinletide Johann Sebastian Bach’ın Prelude No.17, tüm dünyada 250. doğum yılı kutlanan Ludwig van Beethoven’ın Sonat No.9 Op. 14 No.1 ve romantik dönemin en gözde bestecilerinde olan Frédéric Chopin'in Polonya'ya özgü küçük bir Mazurkası Op.68 No.2 adlı eserlerini bizlere sunacak.

Öğrencimiz Ruhengiz Efendi bu resitalin amacını şöyle anlatıyor: “ İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte evlerimizde kalıp vaktimizi sadece pandemi durumunu düşünerek değil, farklı hobilerimize de zaman ayırarak değerlendiriyoruz. Müzelerin açtığı online sergiler, birçok müzisyenin canlı performansları gibi aktiviteler bizleri bu durumda az da olsa motive edebiliyor. Bundan dolayı ben de bu resitali gerçekleştirmek istedim. Resitali 23 Nisan günü gerçekleştirmeyi seçtim çünkü hepimiz için çok önemli olan bu günü büyük bir coşkuyla kutlamak için benim de bir katkım olmasını istiyorum. Tüm müzikseverleri beklerim, görüşmek üzere.”

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 04/22/2020 - 10:42