Etkinlikler

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü etkinlikleri…

 İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü'nün yaptığı etkinlikler...

  • İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından 2-3 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Düğümler Çözümler Ulusal Lisansüstü Öğrenci Konferansı ve Sergisi, merkezine “kent” temasını yerleştiren akademik ve sanatsal çalışmalara ev sahipliği yapacaktır. Türkiye'de lisansüstü öğrenimine devam eden ve çalışmalarını Sanat, Sinema ve İletişim alanlarında sürdürmekte olan öğrencilere açık bir konferanstır.
  • İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin bitirme projeleri (Proje Atölyesi II dersi) olan "Paranoya" isimli oyun 12 Mayıs Cuma 18.00'de İKÜ Akıngüç Oditoryumu'nda sahnelendi. Proje Danışmanı Doç.Dr.Okan Ormanlı, oyuncular ise, Ahmet Kemal Taş, Burhan Çeker, Betül Baykal’dır.
  • İletişim Tasarımı Bölümü’nden Grafiker Ömür Kınay ile İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri 8 Nisan 2017 günü Arter İstanbul’daki, Jake&Dinos Chapman'ın "Anlamsızlık Aleminde" isimli sergisindeydi.
  • İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, Görüntü Tasarımı 3 dersi kapsamında Öğretim görevlisi Muharrem Tırmık ile MTN Film Stüdyolarındaydı.
  • Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zafer Poyraz ve İKÜ Araştırma Görevlisi Nagihan Çakar Bikiç’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "Beypazarı Film Atölyesi"nde, İKÜ STF Sinema-Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Küçükerdoğan, yönetmen Doru Nitescu, Doç.Dr.Okan Ormanlı, Dr. Öğr. ÜyesiPerihan Taş Öz, Araştırma Görevlisi Dr.Şirin Erensoy ve yönetmen Ahmet Bikiç tarafından 2 haftalık ücretesiz sinema eğitim verildi. Eğitim programının ardından; Ahmet Bikiç'in genel yönetmenliğinde atölyeye katılan 25 lise öğrencisi tarafından, Aşık Şefkati'nin yaşamını anlatan bir belgesel film çekildi. Galada "Beypazarı Film Atölyesi" kapsamında, çekilen "Aşık Şefkati" belgeseli gösterildi ve program sonunda Beypazarı Belediye Başkanı Sayın Tuncer Kaplan ve İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rengin Küçükerdoğan tarafından eğitmenlerimize ve katılımcılara sertifika ve plaketleri takdim edildi.
  • Doru Nitescu ile "The Short Filmmaking Guide: From Idea to Premiere" workshopu 13 Mart 2017 tarihinde, Sinema ve Televizyon Bölümü ile İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.
  • İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Zeynep Yılmaz “Proje Atölyesi I” dersi kapsamında Çehov, Sevgili Doktor oyununu (6 Ocak 2017) sahneledi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 05/22/2018 - 16:10